Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDP Adıyaman İl Eş Başkanı Ve Milletvekili Adayı Gözaltına Alındı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Nevruz öncesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonunda HDP İl Eş Başkanı ile HDP milletvekili adayının da aralarında olduğu 9 kişi gözaltına alındı.Adıyaman’da...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HDP Adıyaman İl Eş Başkanı Ve Milletvekili Adayı Gözaltına Alındı
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Nevruz öncesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonunda HDP İl Eş Başkanı ile HDP milletvekili adayının da aralarında olduğu 9 kişi gözaltına alındı.
Adıyaman’da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ekipleri Adıyaman’da çeşitli adreslere operasyon düzenledi. 21 Mart Nevruz Bayramı öncesinde gerçekleştirilen PKK/KCK operasyonu kapsamında Adıyaman merkezde 6, köylerde 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyonda 8 adreste aramalar yapılarak 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında HDP İl Eş Başkanı Zeliha K ile 1 Kasım seçimlerinde HDP 4. sıra milletvekili adayı olan Ayten Y. de bulunuyor.
Operasyonlarda şahısların ikametlerinde örgütsel doküman ele geçirilirken, gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrolü sonrasında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.