Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvanlarına yem vermek için ahıra girdi, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi

BATMAN'DA SEFA İLBAŞ İSİMLİ ÇİFTÇİ, SABAH HAYVANLARINA YEM VERMEK İÇİN GİRDİĞİ AHIRDA GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. VAHŞİ HAYVANLARIN SALDIRISI SONUCU 40 KOYUNU TELEF OLMUŞTU.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2020 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2020 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayvanlarına yem vermek için ahıra girdi, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi

Batman’da Sefa İlbaş isimli çiftçi, sabah hayvanlarına yem vermek için girdiği ahırda gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Vahşi hayvanların saldırısı sonucu 40 koyunu telef olmuştu.

Çiftçi İlbaş, sabah saatlerinde Korik Mahallesinde bulunan çiftliğindeki hayvanlarına yem vermek üzere ahıra girdi. 40 koyunun vücudunda yara izleri ile telef olduğunu gören İlbaş neye uğradığını şaşırdı. Hayvanlara yem vermek için sabah erken saatlerde çiftliğe gittiklerini belirten İlbaş, "Sabah erkenden hayvanlara yem vermeye geldik. Ahıra girdiğimizde bir dehşet ile karşılaştık. Ahırımıza giren sokak köpekleri mi, kurt mudur ne girdiğini bilmiyoruz. Hayvanlara yem vereceğimiz zaman hayvanlarımızı ölü halde görünce şok olduk. Yaklaşık 40 koyunumuz feci şekilde can vermişti. 5 koyunumuz da yaralı durumda. Yaralı olan koyunlarımızın tedavisini sürdürüyoruz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.