Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvanların Zehirlendiği İddiası Ortalığı Karıştırdı

Ayvalık ilçesi Sahil Mahallesi Şirinkent mevkiinde bir kişinin, evinin çatı katına dadanan gelinciği öldürmek için koyduğu zehirli yiyeceklerden dolayı, 3 köpek, 8 kedi, 2 martı ve 1 kirpinin zehirlenerek ölümüne neden olduğu iddia edildi....

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayvanların Zehirlendiği İddiası Ortalığı Karıştırdı
Ayvalık ilçesi Sahil Mahallesi Şirinkent mevkiinde bir kişinin, evinin çatı katına dadanan gelinciği öldürmek için koyduğu zehirli yiyeceklerden dolayı, 3 köpek, 8 kedi, 2 martı ve 1 kirpinin zehirlenerek ölümüne neden olduğu iddia edildi. Site halkı duruma tepki göstererek, hayvanların zehirlenmesine sebep olduğu ileri sürülen şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.
İddialara göre, Şirinkent’te ikamet eden S.K., villasının çatı katına dadanan bir gelinciği öldürebilmek için ilçe merkezindeki ziraatçılardan aldığı zehri kek ve yiyeceklere bulandırdı. Bu yiyecekleri evinin çatı katı başta olmak üzere, evin bahçesi ve yol kenarına bırakmasının ardından, bu zehirli yiyecekleri o alanda başıboş dolaşan 3 köpek, 8 kedi, 2 martı ve 1 kirpi yedi. Yedikleri zehirli yiyecekler sonucunda ölen sokak hayvanlarıyla martılar ve kirpinin gözleri önünde çırpınarak ölmeleri ise site halkını çileden çıkardı.
Şirinkent Spor Kulübü Başkanı Cüneyt Düşmez, 2 köpeği hayata döndürebilmek için veterinere götürmesine rağmen, ölmelerine engel olamadığını söyledi. Site sakinleri hayvanların zehirlenmesine sebep olduğu iddia edilen S.K. için savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.