Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvanat Bahçesi’nde Papağan Hırsızlığı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvanat Bahçesi’nde, 5 bin TL değerindeki Kırmızı Ara Papağan ile Kükürt Taçlı Ara Kakadu cinsi 4 papağan kapı kilidi kırılarak çalındı.Olay, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvanat...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvanat Bahçesi’nde, 5 bin TL değerindeki Kırmızı Ara Papağan ile Kükürt Taçlı Ara Kakadu cinsi 4 papağan kapı kilidi kırılarak çalındı.
Olay, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Hayvanat Bahçesi ve Doğa Parkı’nda gece saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, telden atlayıp Hayvanat Bahçesi’ne giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, değeri 5 bin TL olan ikisi Kırmızı Ara Papağan ile Kükürt Taçlı Ara Kakadu cinsi 4 papağanı kapı kilitlerini kırarak çaldı.
Sabah saatlerinde kuşların bulunduğu bölüme gelen hayvanat bahçesi ekipleri, kuşların olmadığını ve kapıların kırık olduğunu görünce olayı hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelerek parmak izi incelemesi yapan polis ekipleri, olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.