Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvan hırsızları JASAT’tan kaçamadı

HAYVAN HIRSIZLARI JANDARMA DEDEKTIFLERİ JASAT'TAN KACAMADI.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2020 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2020 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayvan hırsızları JASAT’tan kaçamadı

Ardahan merkeze bağlı Meşedibi köyünde çalınan büyükbaş hayvanlar Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; merkeze bağlı Meşedibi köyünde ikamet eden Gazi Yılmaz’a ait 5 adet büyükbaş hayvanın kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığı bilgisi üzerine JASAT ekipleri harekete geçti. İl Jandarma Komutanlığınca, hırsızların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sonucunda çalınan hayvanların Kars merkeze götürüldüğünü tespit etti. Bunun üzerine Kars Emniyet Müdürlüğü ile koordineli çalışan jandarma ekipleri, çalınan 5 büyükbaş hayvanı İ.M’nin ahırında buldu. Hayvanlar Ardahan’a getirilerek sahibine teslim edildi.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetlerin, vatandaşlarında desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirileceği belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.