Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay Valiliği’nden dolandırıcı uyarısı

Hatay Valiliği, kendilerini valilik personeli olarak tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.Hatay Valiliği internet sitesinde yapılan açıklamada, bazı şahısların iş adamlarını ve hayırseverleri...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay Valiliği, kendilerini valilik personeli olarak tanıtan dolandırıcılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Hatay Valiliği internet sitesinde yapılan açıklamada, bazı şahısların iş adamlarını ve hayırseverleri valilik makamı adına aradığını söyleyerek para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıklarının belirlendiği bildirildi. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamamaları için kendilerini para veya yardım talebi ile arayan kişilere itibar etmemeleri, bu ve benzeri bir durum ile karşılaştıklarında derhal polis 155 veya jandarma 156 birimine müracaat ederek bilgi vermeleri ya da Hatay Valiliği’nin 0 326 2146210 numaralı telefonundan irtibat kurarak bilgi paylaşmaları suç işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır. Bu vesileyle hayırsever iş adamları, esnaf ve vatandaşlarımıza bir kez daha hiçbir kamu görevlisinin telefonla arayarak kimseden ihtiyaç sahipleri için para ve yardım talep etmeyeceği hususunu saygıyla hatırlatırız" ifadeleri kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.