Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hat mağduru çaycı hakkını arıyor

Tokat’ta adına hat açılması suretiyle gelen yaklaşık 700 TL’lik borçtan Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak kurtulan Ali Rıza Atmaca’nın sevinci uzun sürmedi.Tokat Valiliği’nde çay ocağı işletmecisi olarak çalışan Ali Rıza Atmaca,...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hat mağduru çaycı hakkını arıyor
Tokat’ta adına hat açılması suretiyle gelen yaklaşık 700 TL’lik borçtan Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak kurtulan Ali Rıza Atmaca’nın sevinci uzun sürmedi.
Tokat Valiliği’nde çay ocağı işletmecisi olarak çalışan Ali Rıza Atmaca, mevcut cep telefonu hattından bir numara farklı olan hattan dolayı kendisine ekstre gelmeye başladı. Atmaca, ilgili GSM operatörüne ve müşteri hizmetleri ile söz konusu hattın kendisine ait olmadığını, böyle bir sözleşme yapmadığı yönünde şikayette bulundu. Hattın iptal edilmemesi ve faturanın tahsil edilmek istenmesi üzerine Atmaca, yasal haklarını kullanarak Tokat İl Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurdu. İlgili GSM operatörüne yapılan itiraz dilekçesine istinaden sözleşmedeki imzanın Atmaca’ya ait olmadığı tespit edilerek, evraklardaki eksiklere istinaden hat iptal edildi. Atmaca, kendine ait olmayan hattın borcundan kurtulduğunu düşünürken, bir süre sonra asıl hattına borcun yansıtıldığını iddia etti. Avukatı aracılığı ile yasal işlemlere başlatmaya hazırlanan Atmaca, mağduriyetinin giderilmesi için sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.