Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastanede Psikiyatri Doktoruna Taciz İddiası

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde görevli asistan doktor, serviste yatan bir hastanın elle tacizde bulunduğu iddiasıyla polise başvurarak şikayetçi oldu.Olay, dün akşam saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde görevli asistan doktor, serviste yatan bir hastanın elle tacizde bulunduğu iddiasıyla polise başvurarak şikayetçi oldu.
Olay, dün akşam saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Bayır Mahallede bulunan ek hizmet binasındaki Psikiyatri Servisi’nde meydana geldi. Psikiyatri servisinde görevli kadın doktor E.M.K. (27), iddiaya göre, serviste yatan M.D.’yi (48) muayene ederken hastanın elle tacizine uğradı. Bunun üzerine doktor E.M.K., durumu hastane güvenliğine bildirerek polis istedi. Hastaneye gelen polis ekipleri, şikayetçi olan doktor E.M.K.’nın ifadesini almak üzere karakola götürdü. Psikiyatri hastası M.D.’nin ise tedavisinin tamamlanmasından sonra karakola götürülerek ifadesinin alınacağı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.