Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastanede Muayene Gerginliği

Sivas'ta Gittikleri Hastanede 70 Yaşındaki Epilepsi Hastasına Bakılmadığını İleri Süren Hastanın Yakınları İle Doktor Arasında Gerginlik Yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hastanede Muayene Gerginliği
Sivas’ta gittikleri hastanede 70 yaşındaki epilepsi hastasına bakılmadığını ileri süren hastanın yakınları ile doktor arasında gerginlik yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi’nde yaşayan epilepsi hastası Bedir Arslan (70), evinde geçirdiği kriz nedeniyle 22 Mart günü yakınları tarafından otomobille hastaneye götürüldü. Burada yakınları, Nöroloji Doktoru D.D. tarafından muayene edilen Arslan’ın başka bir hastaneye sevk edilmesini istedi. Ancak iddiaya göre Doktor D.D. hastaya sevk kağıdı yazmadı. 2 saat boyunca hasta ile ilgilenmediği ileri sürülen Doktor D.D.’ye hastanın yakınları tepki gösterdi. Bunun üzerine sinirlenen D.D., iddiaya göre hastaya bakmayacağını söyledi. Duruma sinirlenen hasta yakınları, hastanede önünde duruma isyan etti. Uzun bir süre sedye üzerinde hastane kapısı önünde bekleyen Bedir Arslan, daha sonra yakınları tarafından özel bir araçla başka bir hastaneye götürüldü.
Hasta yakınları doktordan şikayetçi olurken, Kamu Hastaneler Birliği’nin de konuyla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.