Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane Bahçesinde İlaçlı Meyve Suyuyla Dolandırıldı

Eskişehir’de hastane bahçesinde tanımadığı kişinin ikram ettiği meyve suyunu içtikten sonra uyuya kalan şahsın 4 bin lirası çalındı.Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi kafeteryasından...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de hastane bahçesinde tanımadığı kişinin ikram ettiği meyve suyunu içtikten sonra uyuya kalan şahsın 4 bin lirası çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi kafeteryasından çay içmek için masada oturan M.E. (52), yanına daha önce tanımadığı F.M. isimli şüpheli gelerek, ’beraber sigara içelim’ dedi. Sigara içmeyi kabul eden M.E., oturdukları çimde F.M.’in verdiği sigara ve meyve suyunu içti. Bir süre sonra çimlerde uyuyakalan M.E., cep telefonunun çalması üzerine uyandı. Yanındaki şahsı göremeyen ve şüphelenen M.E., ceplerini kontrol ederken üzerinde bulunan 4 bin liranın çalındığını gördü. Dolandırıldığını anlayan M.E., durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, adının F.M., olduğu ileri sürülen şüpheliyi yakalama çalışması başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.