Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastalanan binbaşı için acı biber çalmışlar

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenleyen 7 darbeci askerin yakalanmasından sonra bazı ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.Aralarında Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı’nın imamı ’Paşa’...

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 18:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 18:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırı düzenleyen 7 darbeci askerin yakalanmasından sonra bazı ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.
Aralarında Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı’nın imamı ’Paşa’ lakaplı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu’nun da bulunduğu 7 askerin, hormon tedavisi gören Binbaşı Taner Berber’in rahatsızlığı sebebiyle dağlık alandan yerleşim merkezi yakınlarına indikleri öğrenildi. Darbecilerin, günlerdir tedavi görmemesi üzerine kanındaki pıhtılaşması artan Taner Berber’in vücut direnci tükenme noktasına gelince, grup Çetibeli Mahallesi’nde Marmaris-Muğla Karayolu’nun kenarında bir menfeze saklandıklarını söyledikleri kaydedildi. Askerlerin, Binbaşı Berber’in sağlık durumunu düzeltebilmek için, köylülerin tarlasına girerek vücut direncini yükselttiği ve kan pıhtılılaşmasında etkili olduğu bilinen acı biber çaldıklarını ifade ettikleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.