Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasta Yakını Güvenlikçiyi Komaya Soktu

Malatya Devlet Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan güvenlik görevlisi yoğun bakımda tedavi altına alındı.Devlet Hastanesi Ortapedi Servisinde bir hastanın yakını iddiaya göre hemşire ile kavga edince beyaz kod alarmı...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 03:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya Devlet Hastanesinde bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan güvenlik görevlisi yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Devlet Hastanesi Ortapedi Servisinde bir hastanın yakını iddiaya göre hemşire ile kavga edince beyaz kod alarmı verildi. Kısa sürede ortapedi servisine gelen güvenlik görevlileri kavga çıkaran hasta yakınına müdahale etmek istedi. Bu sırada güvenlik görevlilerine saldıran hasta yakın M.Ö. isimli şahıs iddiaya göre güvenlik görevlisi Metin Yaşar’ı bıçakla yaralayarak darp etti.
Kafasından aldığı darbelerle ağır yaralanan güvenlik görevlisi hemen acil servise kaldırılarak müdahale altına alındı. Aynı zamanda darpta edilen güvenlik görevlisinin hayati riskinin sürdüğü öğrenilirken kaçan zanlının yakalanması için soruşturma başlatıldı.
Bu arada Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Berk de olay sonrası hastaneye gelerek bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.