Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasta numarası yapıp bıçakla yaralamaya 3 tutuklama

Samsun’da aralarında sorun bulunan halasının kocasını hasta numarası yapıp kendisini hastaneye götürme bahanesiyle evinden alıp bıçaklayan genç ile 2 kardeşi mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde Ataköy Mahallesi’ndeki...

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hasta numarası yapıp bıçakla yaralamaya 3 tutuklama
Samsun’da aralarında sorun bulunan halasının kocasını hasta numarası yapıp kendisini hastaneye götürme bahanesiyle evinden alıp bıçaklayan genç ile 2 kardeşi mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde Ataköy Mahallesi’ndeki mezarlığın yanında dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan Ş.Ç. (44), 12 yerinden ağır yaralandı. Yakınları tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ş.Ç., ameliyata alındı.
Jandarma yaptığı araştırma sonucu bıçaklı saldırıyı 23 yaşındaki B.Ç.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Olayla ilgili B.Ç. ve yanında bulunan kardeşleri Ö.Ç.(21) ve H.Ç.(19) İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. İfadelerde ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. B.Ç.’nin hasta numarası yaptığı ve kardeşleri Ö.Ç. ve H.Ç.’yi de yanına alarak hastaneye gitme bahanesiyle enişteleri Ş.Ç.’yi yanlarında götürmek için evinden araçlarına aldıkları, olay yerine gelince B.Ç.’nin kusma numarası yapıp araçtan indiği ve bu sırada merak edip yardım etmek için peşinden gelen eniştesi S.Ç.’yi bıçakladığı öğrenildi.
Jandarmadaki sorguları tamamlanan 3 kardeş bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren kardeşler tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.