Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Ferit Gedik Davası Ertelendi

Maltepe Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin görülen davanın ardından açıklama yapan baba İbrahim Gedik, “Zehir insanları yok eder” dedi.Maltepe Gülsuyu’nda 2013 yılı Eylül ayında...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe Gülsuyu’nda Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin görülen davanın ardından açıklama yapan baba İbrahim Gedik, “Zehir insanları yok eder” dedi.
Maltepe Gülsuyu’nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik’in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaylara ilişkin davanın görülmesine Anadolu Adalet Sarayı’nda devam edildi. İleri bir tarihe ertelenen duruşmanın ardından Hasan Ferit Gedik’in annesi Nuray Gedik ile babası İbrahim Gedik açıklamalarda bulundu.
“Zehir insanları yok eder” diyen İbrahim Gedik, “İnsanların dili, dini, ırkı fark etmez. Adam gibi onurlu yaşamak lafla olmuyor. Sözle değil özle olur” dedi. Duruşma öncesinde ve adliye içerisinde saldırıya uğradıklarını öne süren Nuray Gedik ise şöyle konuştu:
“Buraya tutuksuz yargılanan çeteler geldi ve bunlar içeriye elini kolunu sallayarak, girişteki güvenlik cihazından çok rahat bir şekilde bıçakla geçtiler. Duruşma salonuna kadar girdiler, orada arkadaşlarımıza saldırdılar, birine bıçak çektiler ve dışarı çıkarttık onu. Polisler sonra onu gözaltına almış. Bence gözaltına almadılar, korumaya aldılar diye düşünüyorum. Sonrasında bir arkadaşımızı da tehdit etmiş. Sonra salondan çıkarken de arbede yaşandı. Zafer Turan bize saldırdı. Şişe attılar, avukatlarımıza saldırdılar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.