Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hareket Halindeki Yolcu Otobüsü Yandı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de bir yolcu otobüsü, seyir halindeyken bir anda alev aldı. 23 yolcusu bulan otobüsteki yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.Olay, gece geç saatlerde Muğla-Denizli yolu Tavas ilçesi yakınlarında...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DENİZLİ (İHA) – Denizli’de bir yolcu otobüsü, seyir halindeyken bir anda alev aldı. 23 yolcusu bulan otobüsteki yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.
Olay, gece geç saatlerde Muğla-Denizli yolu Tavas ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bodrum Otobüs Terminali’nden Denizli’ye doğru yola çıkan Özcan E. idaresindeki 07 FFU 10 plakalı otobüs bir anda yanmaya başladı. Motor kısmından çıktığı tahmin edilen yangın bir anda büyürken, durumu fark eden şoför hemen aracı yol kenarına çekerek yolcuları tahliye etti.
Yolcular yangından dolayı büyük panik yaşarken olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Şoför ve yolcular itfaiye ekipleri gelene kadar yangın tüpleriyle müdahale etmeye çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.