Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hani ve Lice ilçelerinde sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Diyarbakır’ın Hani ve Lice ilçelerindeki bazı alanlarda uygulanan sokağa çıkma yasağının bugün saat 10.30’dan itibaren kaldırıldığı belirtildi.Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada Hani ve Lice ilçeleri sınırları içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Hani ve Lice ilçelerindeki bazı alanlarda uygulanan sokağa çıkma yasağının bugün saat 10.30’dan itibaren kaldırıldığı belirtildi.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada Hani ve Lice ilçeleri sınırları içerisinde bulunan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten ve aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu terörist ve işbirlikçilerinin etkisiz hale getirilmesi, BTÖ tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanları, uçaksavar mevzilerinin tahrip edilmesi ve malzemelerin ele geçirilmesi amacıyla operasyon yapıldığı bildirildi.
Açıklamada, operasyon yapılan bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 31 Ağustos Çarşamba günü saat 05.00’ten itibaren duyurulan yasaklama kararının bugün saat 10.30’dan itibaren kaldırıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.