Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk otobüsünde nefes alacak yer kalmadı

KOCAELİ’DE DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) OLMASI NEDENİYLE SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE OTOBÜSLERDE OTOBÜSLERDE YOĞUNLUK OLUŞTU. OTOBÜSTE NEFES ALACAK YER KALMAYINCA VATANDAŞLAR OTOBÜS ŞOFÖRÜNE SOSYAL MESAFEYİ KORUMADIĞI İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halk otobüsünde nefes alacak yer kalmadı

Kocaeli’de Dikey Geçiş Sınavı (DGS) olması sebebiyle sabahın erken saatlerinde otobüslerde yoğunluk oluştu. Pandemi kuralları sebebiyle otobüs kooperatifi erken önlem almayınca, nefes alacak yer kalmadı. Vatandaşlar otobüs şoförüne sosyal mesafeyi korumadığı için tepki gösterdi.

Kocaeli’de Gebze-İzmit arası sefer yapan 41 J 6006 plakalı halk otobüsünde, sabah saat 09.00 sıralarında DGS sebebiyle yoğunluk yaşandı. İsmi öğrenilemeyen otobüs şoförü, otobüsün tıklım tıklım dolmasına rağmen yolcu almaya devam edince vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Sosyal mesafenin olmadığı ve nefes alacak yerin kalmadığı otobüste, vatandaşlar dip dibe yolculuk yapmak zorunda kaldı. İddiaya göre otobüs şoförü, vatandaşların tepkisi üzerine ‘İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz’ diyerek savunma yaptı. Daha sonra vatandaşların tepkisinin devam etmesi üzerine otobüs şoförü bu kez de ‘Ben size ne diyorum, siz bana ne diyorsunuz’ dedi. Vatandaşların sosyal mesafesiz bu yolculuğu yaklaşık 1 saat sürdü. O anlar ise halk otobüsünde yolculuk eden bir vatandaşın amatör kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.