Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk otobüsü şoförünün ikazlarını dinlemeyen gence, kadın güvenlik görevlisinin tek sözü yetti

ANTALYA’DA BİSİKLETİYLE BİRLİKTE HALK OTOBÜSÜNE BİNMEK İSTEYEN GENÇ YOLCU, İÇERİ ALINMAYINCA ŞOFÖR İLE TARTIŞMAYA GİRDİ. ŞOFÖRLE UZUN SÜRE MÜNAKAŞAYA GİRİP OTOBÜSTEN İNMEK İSTEMEYEN GENÇ, KADIN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN İKAZI SONUCU OTOBÜSTEN İNMEYE İKNA OLDU.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2020 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2020 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halk otobüsü şoförünün ikazlarını dinlemeyen gence, kadın güvenlik görevlisinin tek sözü yetti

Antalya’da bisikletiyle birlikte halk otobüsüne binmek isteyen genç, içeri alınmayınca şoför ile tartışmaya başladı. Şoförle uzun süre münakaşaya girip otobüsten inmek istemeyen genç, kadın özel güvenlik görevlisinin ikazı sonucu otobüsten inmeye ikna oldu.

Olay, dün gece saatlerinde Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, durakta bekleyen 20’li yaşlardaki bir genç, halk otobüsüne bisikletiyle birlikte binmeye çalıştı. Otobüsün kapısından içeriye bisikletini sokan genci, otobüs şoförü bisikletiyle alamayacağını belirterek uyardı. Otobüs içerisinde maskesini düzgün takmadığı gözlenen genç ile şoför arasında bu yüzden tartışma çıktı. Gencin bisikleti içeriye doğru ittirmesi ve şoförün ikazlarına aldırış etmemesi üzerine, bu sırada otobüste yolcu olarak bulunan bir özel güvenlik görevlisi devreye girdi. Güvenlik personeli kadın, bisikleti tutarak genci dışarı çıkması yönünde uyardı. Bunun üzerine genç, bisikletiyle birlikte aşağıya indi.

Yaşananlar, vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.