Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halep Eylemine Polis Müdahalesi

Suriye’nin Halep kentinde bulunan bir hastane ile çevresindeki binaların vurulduğu ve 20’yi aşkın sivilin öldüğü saldırı, Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Suriyeliler tarafından protesto edildi. İzinsiz protestoya polis müdahale etti.İnegöl’de...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’nin Halep kentinde bulunan bir hastane ile çevresindeki binaların vurulduğu ve 20’yi aşkın sivilin öldüğü saldırı, Bursa’nın İnegöl ilçesindeki Suriyeliler tarafından protesto edildi. İzinsiz protestoya polis müdahale etti.
İnegöl’de yaşayan Suriyeli gençlerden bir kısmı, Halep’te şiddetlenen saldırıları protesto etmek için Atatürk Anıtı önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla hava saldırılarını kınamak isteyen ve sayıları 50’yi bulan gençlerin izinsiz eylemine, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı. Emniyet ekiplerinin dağılmalarını istediği grup dağılmayarak eylemlerine devam etti. Olay yerine gelen Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın talimatıyla, eylemi düzenleyen 9 Suriyeli genç, ekiplerce gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Gözaltına alınan Suriyeli gençler, kimlik kontrolleri ve açtıkları pankartlarda yasa dışı herhangi bir ibare bulunmaması üzerine serbest bırakıldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.