Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkında Yakalama Kararı Olan Akademisyen Türkiye’de

’Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi’nin yayınladığı bildiriyi imzalamasının ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Yrd. Doç. Dr Meral Camcı, Türkiye’ye döndü.Haklarında yakalama kararı çıkartıldıktan sonra 3’ü...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi’nin yayınladığı bildiriyi imzalamasının ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan Yrd. Doç. Dr Meral Camcı, Türkiye’ye döndü.
Haklarında yakalama kararı çıkartıldıktan sonra 3’ü tutuklanan 4 akademisyen biri olan Meral Camcı, eşi Haşmet Camcı ile birlikte Fransa’dan Türkiye’ye döndü. Fransız Havayolları Air France’nın tarifeli seferiyle saat 14.30’da Paris’ten İstanbul’a gelen Meral Camcı, Atatürk Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
”AVUKATLARIMLA BİRLİKTE EMNİYETE GİDECEĞİM”
Avukatlarıyla sürekli irtibat halinde olduğunu söyleyen Meral Camcı, “Avukat arkadaşlarımız sürekli irtibat halinde zaten bizlerle. Onlar savcılıkla görüşmüşler, yakalamaya gerek olmadığını düşünüyor savcı. Zaten doğal olarak, ben kendi isteğimle ayağımla gelmişim, içeriye girmişim. Beni yakalamak zaten her halde abest olurdu kendi adlarına. Emniyete gideceğim. Kendim gideceğim avukatlarımla beraber yarın sabah. Ondan sonra süreci göreceğim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.