Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkında Tutuklama Kararı Verilen Eski İstihbarat Müdürü Tokat’a Götürüldü

Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen emniyetteki ’yasa dışı dinleme’ operasyonunda serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine hakkında yeniden tutuklama kararı çıkartılan eski İstihbarat Şube Müdürü F.A., gözaltına...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2015 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2015 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen emniyetteki ’yasa dışı dinleme’ operasyonunda serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine hakkında yeniden tutuklama kararı çıkartılan eski İstihbarat Şube Müdürü F.A., gözaltına alındıktan sonra adliyedeki işlemlerinin ardından Tokat’a götürüldü.
Emniyetteki ‘yasa dışı dinleme’ operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 5 polis hakkında savcının itirazı üzerine yeniden tutuklama kararı çıkartıldı.
Bu kapsamda Sivas’ta görev yapan eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. gözaltına alınarak adliyeye getirildi. Adliyede işlemleri tamamlanan F.A.’nın yaptığı itiraz sonucu değerlendirildi. Eski İstihbarat Şube Müdürü F.A. polis ekipleri tarafından bir üst mahkeme olan Tokat Sulh Ceza Mahkemesi’ne götürüldü.
Başka illerde görev yapan ve operasyon kapsamında serbest kaldıktan sonra haklarında tekrar tutuklama kararı verilen 2 polis memuru da görev yaptığı illerde gözaltına alınarak cezaevine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.