Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakimin Altınlarını Çalan Hırsız Serbest Bırakıldı

Samsun’a misafir olarak gelen bayan hakimin evdeki çantasından 10 bin liralık altınları çalan 1 çocuk annesi kadın, savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’a misafir olarak gelen bayan hakimin evdeki çantasından 10 bin liralık altınları çalan 1 çocuk annesi kadın, savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
Olay, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’da görev yapan G.K.(54) Samsun’da akrabalarını ziyarete geldi. Bayan hakim çarşıya çıktığı bir sırada çantasını misafir olduğu evde bıraktı. Hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaldı bulunan 1 çocuk annesi Gülcan G.(20), evin kapısın zorlayarak açtı ve içeriden bayan hakimin çantasındaki 10 bin lira tutarından altınları çaldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, evden alınan parmak izinden hırsızlık olayını Gülcan G.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarından Gülcan G.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Gülcan G.’nin evinde yapılan aramada çalıntı altınları bir kısmı ele geçti. Altınların geri kalanı da satıldığı kuyumcudan elde edildi. İfadesi alınan ve Samsun Adliyesi’ne sevk edilen Gülcan G., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.