Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hafriyat Kamyonu Asfalt Çökünce Çukura Düştü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Baski’ye ait 44 BH 008 plakalı hafriyat kamyonu, asfalt yolda oluşan çukura düştü. Ören Mahallesi’nin Siteler Bulvarında meydana gelen kazada, kamyon vinç yardımıyla düştüğü çukurdan çıkarılırken,...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Baski’ye ait 44 BH 008 plakalı hafriyat kamyonu, asfalt yolda oluşan çukura düştü. Ören Mahallesi’nin Siteler Bulvarında meydana gelen kazada, kamyon vinç yardımıyla düştüğü çukurdan çıkarılırken, bulvar yaklaşık 2 saat süreyle trafiğe kapalı kaldı.
Edinilen bilgilere göre, Burhaniye Ören Mahallesi’ndeki Siteler Bulvarı kenarında, kanalizasyon arızasını tamir için çalışma yapılırken, bir hafriyat kamyonu asfalt yoldan geçerken, oluşan çukura düştü. Kamyonun arka tekerlekleri çukura gömülürken, kamyonu çıkarma çalışmalarına başlandı. Kamyon, kepçe yardımı ile kurtarılmaya çalışılırken başarı sağlanamadı. Kamyon, kaza yerine çağrılan vinç yardımı ile düştüğü çukurdan çıkarıldı. Körfez Baski Müdürü Ahmet Erden ile Burhaniye Şefi Taner Aktaş ve Edremit Şefi Abdullah Kesici’nin de katıldığı kurtarma çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü. Kamyonun kurtarılmasıyla birlikte 2 saat trafiğe kapalı kalan bulvar trafiğe açılırken, yolda oluşan çukur da kepçe yardımı ile dolduruldu. Bu arada zarar gören kanalizasyon şebekesi nedeniyle bulvar kenarında bulunan Dilek Evler Sitesi’ne taşan pis sular vatandaşların şikayetlerine neden oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.