Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Habere Giden Muhabir Kanlar İçindeki Yeğenleriyle Karşılaştı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde iki kişinin bıçaklandığını duyup haber yapmaya giden muhabir, çekim yaparken yerde kanlar içinde yatan iki kişinin yeğenleri olduğunu görünce şok oldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde iki kişinin bıçaklandığını duyup haber yapmaya giden muhabir, çekim yaparken yerde kanlar içinde yatan iki kişinin yeğenleri olduğunu görünce şok oldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan yaralıların sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
MUHABİRİN YEĞENLERİ ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde çalıştığı öğretmenevinden evlere yemek servisi yapan İbrahim Zencirci (17) ve Ramazan nedeniyle ona yardım eden kuzeni Velat Zencirci (18), önlerini kesen Doğan Y. isimli şahıs ve isimleri öğrenilemeyen 2 arkadaşı tarafından bıçaklandı.
İki kişinin bıçaklandığını duyan İhlas Haber Ajansı (İHA) Viranşehir Muhabiri Enver Zencirci, hızla olay yerine gitti. Bir süre kamerayla yaralıları çeken muhabir, yaralılara yakından baktığında ağabeyinin çocukları olduğunu fark edince şok oldu. Kamerayla çekim yapmayı bırakan muhabir, bir yandan cep telefonuyla çekim yapmaya devam ederken diğer yandan da ambulans gelmesi için yoğun çaba sarf etti. Olay yerine yakın bir sağlık merkezine götürülen yaralılar, durumlarının ağır olması nedeniyle ambulanslarla Şanlıurfa merkezde bulunan Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
ÖNLERİNİ KESİP BIÇAKLADILAR
İbrahim Zencirci’nin ailesine katkı sağlamak amacıyla, vatandaşların Viranşehir Öğretmenevinden istediği yemek siparişlerini motosikletle evlerine götürdüğü ve kuzeni Velat Zencirci’nin de Ramazan ayı olması nedeniyle bazen kuzenine yardım etmeye gittiği öğrenildi. İki kuzenin o gece yine birlikte evlere sipariş götürdükleri ve tanımadıkları Doğan Y. ve yanındaki iki arkadaşı tarafından önlerinin kesildiği, daha sonra ise bıçaklandıkları ifade edildi.
BİR SAAT ÖNCE DE BAŞKA BİR GENCİN YOLUNU KESİP DARP ETMİŞLER
Doğan Y. ve yanındaki iki arkadaşının olaydan yaklaşık bir saat önce yine o bölgeye yakın bir yerde Murat isimli başka bir gencin önünü kestikleri ve darp ettikleri öğrenildi. Darp edilen gencin karakola gidip şikayetçi olduğu sırada Doğan Y. ve arkadaşlarının bu sefer de İbrahim ve Velat Zencirci’nin önlerini kesip bıçakladıkları belirtildi.
CANIM İSTEDİ YAPTIM
Olay sonrası Doğan Y. gözaltına alınırken isimleri öğrenilen iki arkadaşı ise kaçtı. Polis diğer zanlıları yakalamak için çalışma başlatırken Doğan Y.’nin karakoldaki yazılı ifadesinde “Canım istedi yaptım, cezama razıyım” dediği iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.