Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlik Kamerasından Tespit Edilen Kapkaççı Yakalandı

Adana’da bisiklet ile kapkaç yapan Suriyeli zanlı, güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Pınar Çöllü (33) sabah saat 07.30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bisiklet ile kapkaç yapan Suriyeli zanlı, güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Pınar Çöllü (33) sabah saat 07.30 sıralarında yaya olarak işe giderken yanına yaklaşan bisikletli bir kişi, görüşme yaptığı telefonu elinden alıp kayıplara karıştı. Genç kadının çığlık atması üzerine yoldan geçenler polisi aradı. Olay yerine gelen polis kadından kapkaççının eşkalini alıp çalışma başlattı. Yapılan çalışmada kadının verdiği eşkale uygun bir kişinin olay yerinden bisikletle kaçarken güvenlik kamerası görüntüsü tespit edildi. Polis, zanlıyı yakalamak için bir hafta boyunca Köprülü Mahallesi’nde sivil olarak önlem aldı. Bir süre sonra polis güvenlik kamerasındaki eşkale uyan, saçı olmayan bir kişiyi yakaladı. Zanlı emniyete getirilerek güvenlik kamerasındaki şahıs olup olmadığı tespit çalışması yapıldı. Zanlı, dökük saçlı olmasından dolayı polis zanlının fotoğrafını çekip bilgisayarda eşleştirme yaptığında yakalanan Suriye uyruklu İbrahim El Hindi’nin (24) kapkaçı yapan kişi olduğu belirlendi.
Suçlamayı kabul etmeyen zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.