Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Patlamadan Kurtulan İşçiler, Olayı Anlattı

Gaziantep’teki bombalı saldırıda hafif sıyrıklarla kurtulan 2 belediye işçisi, yaşadıkları şoku atlatmalarının ardından göreve başladı. Güvenlik kameralarına da yansıyan patlamadan kurtulan işçiler ilk gününde Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 17:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güvenlik Kameralarına Yansıyan Patlamadan Kurtulan İşçiler, Olayı Anlattı
Gaziantep’teki bombalı saldırıda hafif sıyrıklarla kurtulan 2 belediye işçisi, yaşadıkları şoku atlatmalarının ardından göreve başladı. Güvenlik kameralarına da yansıyan patlamadan kurtulan işçiler ilk gününde Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından çiçekle karşılandı.
Gaziantep’te 2 polisin şehit olduğu ve 18’i polis 22 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda, olay yerinde parke çalışması yürüten belediye işçileri Adem Kılıç ve Bülent Payaslı kazadan hafif sıyrıklarla kurtulmuştu. Güvenlik kameralarına da yansıyan patlama anında hafif yaralanan işçiler, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilen işçiler, olayın şoku atlatmalarının ardından görevine başladı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, işbaşı yapan personellerini ilk gününde yalnız bırakmadı. İşçileri ziyaret eden Fadıloğlu, işçilere çiçek vererek, ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Başkan Fadıloğlu, "Sizleri Allah korumuş. Siz çalışırken olay olmuş. niyetiniz hayırlıymış, size bir şey olmadı" diye konuştu.
İŞÇİLER OLAY ANINI ANLATTI
Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli Adem Kılıç, ziyaret nedeniyle Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ederken, patlama anında yaşadıklarını anlattı. Kılıç, “Patlamanın olduğu gün bizler de temizlik çalışması yapıyorduk. Aniden büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle birlikte şarapnel parçalarının isabet etmesiyle birlikte hafif şekilde yaralandık. Çok şükür o gün patlamadan sağ kurtulduğumuz için Allah’a şükür ediyoruz. Bugün yeniden işbaşı yaptık. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ
Şehitkamil Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Personeli Bülent Payaslı ise “Olay günü bomba patlatıldığı saatte ben de çalışıyordum. Patlamayla birlikte kendimizi koruduk. Olayı hafif şekilde yaralanarak atlattık. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanımızdan razı olsun. Geldi bizleri ziyaret etti. Sağlık durumumuz hakkında bilgi aldı. Çok şükür iyiyiz, görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için de Allah’a dua ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Fadıloğlu ve işçiler, ne bölgede ne de ülkede bir daha böyle bir olay yaşanmaması temennisinde bulundu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.