Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güven Timlerinden Bayram Öncesi Sıkı Takip

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timi ekipleri, takibe aldıkları şüphelileri çalıntı çanta ile birlikte yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Güven Timi ekipleri şüphelendikleri 3 şahsı takibe aldı. Şüpheliler, ekiplerin...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timi ekipleri, takibe aldıkları şüphelileri çalıntı çanta ile birlikte yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Güven Timi ekipleri şüphelendikleri 3 şahsı takibe aldı. Şüpheliler, ekiplerin takibinden habersiz şekilde vatandaşların yoğun olduğu İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde durduruldu. Güven Timi ekipleri, şüphelendikleri Gönül D., Emine U. ve Mert Ö.’nün yanlarında bulunan kadın çantasını kontrol etti. Kontrol edilen çantanın Emine Y. isimli bir kadına ait olduğunu anlayan ekipler, şüphelileri ’Yankesicilik’ suçundan gözaltına alarak ifadeleri alınması için polis merkezi amirliğine götürdü.
Yapılan incelemelerde Emine Y.’ye ait olan çantada birçok ziynet eşyası ve yüksek meblağda para ile kimlik bilgilerinin bulunduğunu tespit etti. Güven Timi ekiplerinin yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi dikkatli çalışması, şahıslar gözaltına alındığı sırada çevrede izleyen vatandaşlar tarafından takdir topladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.