Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürültü yapanları uyardı, vurularak öldürüldü

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli sahilinde çevreye rahatsızlık veren şahısları uyarmaya çıkan bir kişi, silahla vurularak öldürüldü. Olayda hayatını kaybeden Hilmi Ertek’in vücuduna 6 merminin isabet ettiği öğrenildi.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli sahilinde çevreye rahatsızlık veren şahısları uyarmaya çıkan bir kişi, silahla vurularak öldürüldü. Olayda hayatını kaybeden Hilmi Ertek’in vücuduna 6 merminin isabet ettiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Erikli sahilinde Yalı Caddesi üzerinde bulunan balıkçı barınağında babası ile birlikte yaşayan ve tesisatçılık yaptığı öğrenilen Hilmi Ertek (36), evinin önünde sahilde alkol alan ve çevreye rahatsızlık veren kişileri uyarmak üzere dışarı çıktı. Burada kimlikleri belirlenemeyen kişilerle tartışan Ertek daha sonra ise evine girdi. Saat 04.00 sıralarında balık tutmak üzere evinden çıkan Ertek, iddiaya göre tartıştığı grup tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaklaşık 20 silah sesinin duyulduğunu söyleyen görgü tanıkları, açılan ateşin ardından Hilmi Ertek’in yere yığıldığını, silahlı saldırıda bulunan kişilerin ise 41 plakalı kırmızı bir araç ile olay yerinden uzaklaştığını söyledi.
"Baba ben ölüyorum"
Çevredeki vatandaşların müdahalesi ile olay yerinden alınan Hilmi Ertek, Keşan Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ertek’in vücudunun çeşitli yerlerine 6 merminin isabet ettiği belirlendi.
Öte yandan Ertek’in olaydan sonra yanına giden babasına "Baba ben ölüyorum" dediği öğrenildi. Ertek’in 2 yıl önce de annesini kaybettiği ve babası ile birlikte Erikli sahilinde kalarak tesisatçılık ve balıkçılık yaparak geçimini sağladığı öğrenildi.
Ertek’in cesedi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma, zanlıların yakalanmaları için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.