Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürcü Hırsızlar, Kıyafetleri Böyle Çaldı

Fatih’te iki ayrı mağazadan kıyafet çalan Gürcistan uyruklu hırsızlar, önce güvenlik kamerasına, ardından da güven timlerine yakalandı.Edinilen bilgilere göre olay, 14 Mart günü Fatih’te yaşandı. İki ayrı mağazaya giren Gürcistan...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te iki ayrı mağazadan kıyafet çalan Gürcistan uyruklu hırsızlar, önce güvenlik kamerasına, ardından da güven timlerine yakalandı.
Edinilen bilgilere göre olay, 14 Mart günü Fatih’te yaşandı. İki ayrı mağazaya giren Gürcistan uyruklu D.A. (32) ve Z.K. (40) poşete doldurdukları kıyafetlerle kaçtı. Güvenlik kamerası tarafından tespit edilen hırsızları yakalamak için hareket geçen polis, kısa sürede sonuca ulaştı. Güven timleri, Gürcistan uyruklu iki hırsızı aynı gün yakalayarak, adli makamlara teslim etti.
Mağazalarda yaşanan hırsızlık anları, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde hırsızlardan bir tanesi mağazadaki görevlileri kontrol ediyor. Bir diğer hırsız uygun anda mağazaya girerek tezgahtaki kıyafetleri hızla poşete dolduruyor. İki hırsız daha sonra mağazadan çıkarak hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.