Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gurbetçi çifti komiserim diye dolandırdı

Almanya’dan izne gelen yaşlı çift, polisin sürekli yatığı uyarılara rağmen kendisini polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı.İkametlerine gelerek kendisini komiser olarak tanıtan kişi tarafından nasıl dolandırıldığını...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya’dan izne gelen yaşlı çift, polisin sürekli yatığı uyarılara rağmen kendisini polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı.
İkametlerine gelerek kendisini komiser olarak tanıtan kişi tarafından nasıl dolandırıldığını anlatan F.D., "Geç anladık, hemen polisi aradık ama olan olmuştu" dedi.
Yaşadıklarını anlatan F.D., “Evde işlerle uğraşıyordum. Kahvaltımızı yaptıktan sonra eve yelekli genç birisi geldi. Bize kendisini komiser olarak tanıttı. Elindeki altınlarla kendi altınlarını karşılaştıracaklarını söyledi. Eşim de komiser deyince birden elimizde bulunan 7 bilezik, 3 gremse ve 3 bin euro parayı verdik. Siz gelmeyin, biz doğrulunu tespit edip sizi arayacağız” dedi.
F.D. kendisini komiser olarak tanıtan kişinin gelmeyince dolandırıldığını anlayarak hemen polise koştuklarını ifade etti.
Polis, hırsızların bulunması için Kırşehir’de geniş çaplı arama çalışması başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.