Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümüşhane’de uyuşturucu tacirlerine ağır darbe

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda İstanbul’a sevk edilmek istenen 8 kilo 293 gram toz esrar ele geçirdi.Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümüşhane’de uyuşturucu tacirlerine ağır darbe
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda İstanbul’a sevk edilmek istenen 8 kilo 293 gram toz esrar ele geçirdi.
Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Gümüşhane güzergahını kullanarak İstanbul başta olmak üzere batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapan şahısların deşifresi amacıyla yaptığı çalışmalar neticesinde durumundan şüphe edilerek il merkezinde durdurulan 34 plakalı iki araçta “Asya” isimli narkotik detektör köpeği marifeti ile arama yapıldı. Yapılan aramada narkotik detektör köpeği Asya’nın aracın ön tampon ve silecek alt kısmına tepki vermesi üzerine buraları açan emniyet üçleri, bu bölgelerde zulalanmış vaziyette toplam 8 kilo 293 gram toz esrar ele geçirdi.
Ele geçirilen uyuşturucu maddenin İstanbul’a sevk edildiği değerlendirilirken, yakalanan toz esrarın piyasa değerinin yaklaşık 20 bin TL olduğu öğrenildi.
Araçlarda bulunan D.Y, M.Y, O.Y ve Z.A. isimli şahıslar gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.