Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümüşhane’de PKK’ya ait depo ele geçirildi

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi kırsalında Jandarma ve Emniyet güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda içerisinde patlayıcı ve yapımında kullanılan malzemelerin de bulunduğu bir depo ele geçirildi.Gümüşhane Valiliği’nden yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi kırsalında Jandarma ve Emniyet güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda içerisinde patlayıcı ve yapımında kullanılan malzemelerin de bulunduğu bir depo ele geçirildi.
Gümüşhane Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinde sürdürülen operasyonlar kapsamında, daha önce de iki kez sıcak temasın sağlandığı Kürtün ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlere ait depo ele geçirildiği bildirildi. Bugüne kadar arama tarama faaliyetleri sırasında 1 tanesi büyük olmak üzere toplam 6 sığınağın imha edildiği ifade edilen açıklamada, bugün bulunan depoda 1 adet bixi, 1 adet M16 tüfek, 19 adet el bombası, 2 adet düzeneği hazır el yapımı patlayıcı (EYP), 70 kilogram amonyum nitrat, 4 adet örgütsel doküman, 14 adet elektrikli fünye, 12 adet mekanik fünye, 1 adet regülatör, 13 adet kalaşnikof şarjörü, 3 adet M16 tüfek şarjörü ve muhtelif miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.