Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümrük muhafaza memuru tartıştığı TIR şoförünü öldürdü

Mersin Serbest Bölgesi kapısında görevli gümrük muhafaza memuru, araç kontrolü meselesinden tartıştığı TIR sürücüsünü tabanca ile vurarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre, 33 BZV 67 plakalı TIR sürücüsü İsmail Hakkı Türkmen (46),...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin Serbest Bölgesi kapısında görevli gümrük muhafaza memuru, araç kontrolü meselesinden tartıştığı TIR sürücüsünü tabanca ile vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, 33 BZV 67 plakalı TIR sürücüsü İsmail Hakkı Türkmen (46), bir firmadan aldığı yükle birlikte Mersin Serbest Bölgesi’nden çıkış yapmak üzere kapıya geldi. Serbest Bölge kapısında durdurularak aracında arama yapılmak istenilen Türkmen ile gümrük muhafaza memurları arasında tartışma çıktı. Diğer TIR sürücülerinin de katıldığı tartışma daha sonra arbedeye dönüştü. Arbede sırasında darp edilen gümrük muhafaza memuru Mustafa Ş. (33), üzerinde taşıdığı tabanca ile önce 2 el havaya ateş açtı, ardından TIR sürücüsü İsmail Hakkı Türkmen’i sol göğsünden vurdu. Ağır yaralanan Türkmen, Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Şüpheli gümrük muhafaza memuru ise meslektaşları tarafından Mersin Serbest Bölgesi içerisindeki bir binada muhafaza altına alındı. Zanlı, olay yerinde yapılan incelemenin ardından zarar görmemesi için üzerine çelik yelek giydirildikten sonra zırhlı polis aracı ile Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.