Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülen'in 43 yıllık sağlık raporu ortaya çıktı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde FETÖ elebaşı Gülen'e ait 43 yıllık sağlık raporunu hatıra olarak sakladığı değerlendirilen komiser gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gülen'in 43 yıllık sağlık raporu ortaya çıktı!
Bitlis'in Güroymak ilçesinde, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'e ait 43 yıllık sağlık raporunu hatıra olarak sakladığı değerlendirilen komiser gözaltına alındı.

FETÖ darbe girişimine ilişkin Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, İstanbul ve Bitlis'in Tatvan ilçesinde istihbarat şube müdürlüklerinde, daha sonra Güroymak Emniyet Müdürlüğüne bağlı karakolda görev yapan komiser S.O, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.
S.O'nun ev ve eklentilerinde yapılan aramada Prof. Dr. Suat Yıldırım'ın yazdığı ve üzerinde terör örgütü elebaşı Gülen'in fotoğrafının da bulunduğu "Fetullah Gülen'in Kur'an-ı Hakim'e Yaklaşımı" kitabının içinde, Gülen'in hac görevini yerine getirmek için 22 Kasım 1973'te İzmir Karşıyaka Hükümet Tabipliğinden aldığı sağlık raporu ele geçirildi.

Gülen'e ait rapora ve kitaba el koyan ekipler, 43 yıllık raporu hatıra olarak sakladığı değerlendirilen komiser S.O'yu gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.