Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözaltındaki 19 iş adamı adliyeye sevk edildi

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 19 kişi, adliyeye sevk edildi.Denizli’de, FETÖ/PDY kapsamında yürütülen soruşturmada göz altında bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 19 kişi, adliyeye sevk edildi.
Denizli’de, FETÖ/PDY kapsamında yürütülen soruşturmada göz altında bulunan ve aralarında Denizli Ticaret Odası Necdet Özer’in de bulunduğu 19 kişi, adliyeye sevk edildi.
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 26 Temmuz’da FETÖ/PDY’nin il yapılanması kapsamında operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ile A.Ç., A.Y., A.K., İ.D., H.M., B.G., A.S., L.Y., M.Y., O.Ö., A.O., A.Ö.H., S.G., Ö.A., V.A., H.B.M., M.Y. ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) eski Koordinatörü Ümit Dağdeviren’in bulunduğu iş adamları gözaltına alındı.
Firarda olan E.A., A.Y., M.B., Y.S., D.İ., A.A., İ.H.K., B.İ. ve M.C.İ.’nin ise halen arandığı belirtildi. Aranan şüphelilerin bazılarının yurt dışında olduğu öğrenildi.
Operasyonda gözaltına alınan 19 şüpheli, emniyette alınan ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.
Öte yandan, Nisan 2016’da PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında TKDK’ya düzenlenen operasyonda gözaltı işlemlerinden sonra sevk edildikleri adliyede serbest bırakılan 11 kişi’den 4’ü hakkında tutuklama kararı çıkartıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.