Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözaltına alınanların aileleriyle vatandaşlar arasında tartışma

Darbe kalkışmasının ardından gözaltına alınan 31 hakim ve savcının adliyeye sevki sırasında vatandaşlar yuhalayarak tepki gösterdi. Gözaltına alınan şahısların aileleri “Aynı şey sizin de başınıza gelebilir” deyince, bazı vatandaşlar...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe kalkışmasının ardından gözaltına alınan 31 hakim ve savcının adliyeye sevki sırasında vatandaşlar yuhalayarak tepki gösterdi. Gözaltına alınan şahısların aileleri “Aynı şey sizin de başınıza gelebilir” deyince, bazı vatandaşlar ve aileler arasında tartışma çıktı.
Bir grup asker tarafından yapılan darbe kalkışmasının ardından gerçekleştirilen operasyonlarda, İzmir’de gözaltına alınan 8’i savcı, 23’ü hakim olmak üzere 31 yargı mensubu adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında vatandaşlar, gözaltına alınanlara tepki gösterirken şahısların yakınları ile de tartışma yaşadı.
Darbe kalkışmasına ilişkin gözaltına alınan 31 hakim ve savcı İzmir Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt hizmet binasından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında, alanda toplanan vatandaşlar da hakim ve savcılara sert tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, “Vatansızlar”, “Utanmadınız mı?” diyerek yuhaladılar. Bazı vatandaşlar ise “Bunlara idam lazım” diye konuştu. Bu sırada gözaltına alınan şahısların aileleri de vatandaşlara “Aynı şey sizin de başınıza gelebilir” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine bazı vatandaşlar ile gözaltına alınan şahısların aileleri arasında tartışma yaşandı. Vatandaşlar, “Bir de savunuyorlar. Gidecek birileri varsa onlar gidecek. Hain adam gidecek, halk gitmeyecek. Bir de arka çıkıyorlar” dedi. Tartışma, büyümeden emniyet ekiplerinin araya girmesiyle sonlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.