Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görme Engelliler Patlama Alanına Karanfil Bıraktı

Gaziantep’te meydana gelen patlama alanına giden görme engelli vatandaşlar, patlama alanına karanfil bırakarak, şehit ve yaralılar için dua etti.Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Aysel öncülüğünde...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te meydana gelen patlama alanına giden görme engelli vatandaşlar, patlama alanına karanfil bırakarak, şehit ve yaralılar için dua etti.
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Aysel öncülüğünde bir grup görme engelli, ellerinde karanfillerle birlikte patlamanın meydana geldiği Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önüne kırmızı karanfil bıraktı. Görme engelli vatandaşlar, olay yerinde şehit polis ve yaralılar için de dua etti. Dernek Başkanı Mehmet Aysel, "Biz üç beş çakaldan korkmayız. Kirli emellerinize sahip olamayacaksınız. Terörü lanetliyoruz. Vatan sağ olsun" dedi.
Engelliler, alana üstleri aranarak alınırken, engellilerle birlikte alana girmeye çalışan bir genç ise alınmadı. Uzun süre polislerle tartışan genç, polisin ikazının ardından bölgeden uzaklaştırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.