Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevi Sırasında Kalp Krizi Geçiren Polis Memuru Hayatını Kaybetti

Görevi sırasında kalp krizi geçiren İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan polis memuru, hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Yıldırım (40) bir hafta önce görevi başında...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görevi sırasında kalp krizi geçiren İzmir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan polis memuru, hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ahmet Yıldırım (40) bir hafta önce görevi başında kalp krizi geçirdi. Yıldırım, hemen Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyattan bir müddet sonra rahatsızlanan 40 yaşındaki polis memuru, kaldırıldığı Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memurunun ani ölümü, İzmir emniyetinde görevli polisleri ve ailesini yasa boğdu. Evli ve iki çocuk babası Ahmet Yıldırım, Aliağa Hacıömerli Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Yıldırım’ın cenaze törenine, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Emrullah Demir, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, belediye meclis üyeleri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.