Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görevden alınan öğretmenin intihar ettiği iddiası

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde görevinden uzaklaştırılan bir öğretmenin intihar ettiği öne sürüldü.Edinilen bilgilere göre, ilçede görev yapan Mustafa Güneyler (48) isimli öğretmenin ikametinden çıkmadığını fark eden ev sahibi, durumu...

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Görevden alınan öğretmenin intihar ettiği iddiası
Bilecik’in Osmaneli ilçesinde görevinden uzaklaştırılan bir öğretmenin intihar ettiği öne sürüldü.
Edinilen bilgilere göre, ilçede görev yapan Mustafa Güneyler (48) isimli öğretmenin ikametinden çıkmadığını fark eden ev sahibi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelip eve giren ekipler, öğretmenin cansız bedeniyle karşılaştı. Çevrede güvenlik önlemleri alıp inceleme yapan ekipler, ilk belirlemelere göre şahsın doğalgaz ile kendini zehirlediğini anladı. Şahsın cesedi, otopsisi yapılmak üzere Osmaneli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Bekar olduğu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde formatör olarak bilgisayar öğretmenliği yaptığı öğrenilen şahsın, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, 2 Eylül tarihinde Resmi Gazete’de de yayımlanan yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Öğretmenin, görevinden uzaklaştırıldığı için intihar ettiği iddia edildi.
Polis ekipleri olayla alakalı tahkikatlarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.