Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölette Kaybolan Gencin Cesedine Ulaşıldı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde serinlemek için girdiği gölette bir anda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki gencin cesedine bir gün sonra ulaşıldı.Akyazı ilçesi Salihiye Mahallesinde hafriyat alımı sonucu ortaya çıkan gölete serinlemek için...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölette Kaybolan Gencin Cesedine Ulaşıldı
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde serinlemek için girdiği gölette bir anda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki gencin cesedine bir gün sonra ulaşıldı.
Akyazı ilçesi Salihiye Mahallesinde hafriyat alımı sonucu ortaya çıkan gölete serinlemek için giren ve bir anda gözlerden kaybolan 17 yaşındaki Beytullah Yüksel’in bulunması için sabah erken dalgıçlarla yapılan aramalarda cansız bedenine ulaşıldı. Akyazı Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardında gencin cansız bedeni cenaze aracı ile Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Dün Salihiye Mahallesinde hafriyat alımı sonucu ortaya çıkan gölete serinlemek için giren 17 yaşındaki Beytullah Yüksel, girdiği gölette arkadaşlarının gözü önünde bir anda kayboldu. Haber verilmesi üzerine gelen AFAD ekipleri gece saatlerine kadar arama çalışması yapmış bir sonuç alınamamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.