Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölete Düşen Topu Almak İsteyen Genç Boğularak Öldü

Eyüp’te bir grup arkadaşıyla birlikte pikniğe gittikleri mesire alanında düşen topu almak için gölete giren genç, boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen gencin yakınları gözyaşlarına boğuldu.Olay, Eyüp Pirinççi köyündeki...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp’te bir grup arkadaşıyla birlikte pikniğe gittikleri mesire alanında düşen topu almak için gölete giren genç, boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen gencin yakınları gözyaşlarına boğuldu.
Olay, Eyüp Pirinççi köyündeki mesire alanında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce askerden dönen 23 yaşındaki Ali Osman A., 11 arkadaşıyla birlikte piknik yapmak üzere Pirinççi köyündeki mesire alanına geldi. Gençler toplandıkları mesire alanında top oynadı. Topun gölete düşmesi üzerine yüzmeyi bildiğini belirten Ali Osman A. gölete girdi. Bir anda balçığa saplanan genç çırpınmaya başladı. Bunun üzerine bazı arkadaşları genci kurtarmak için gölete atlasa da Ali Osman A. suya gömüldü. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ardından olay yerine gelen dalgıçlar, gencin cansız bedenini karaya çıkardı. Ceset daha sonra ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bir görgü tanığı, itfaiye, ambulans ve jandarmanın kısa sürede olay yerine geldiğini belirterek, dalgıçların ise 3 saat sonra olay yerine geldiğini iddia etti. Öte yandan haber verilmesi üzerine olay yerine gelen gencin ailesi uzun süre gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.