Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölcük’te Hırsız Dehşeti

Gölcük ilçesindeki Şirinköy kalıcı konutlarında bir evde meydana gelen olayda, sağır ve dilsiz kadın, eve giren hırsız tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.İddialara göre, Gölcük’te bir otomobil fabrikasında işçi olarak çalışan...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2015 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2015 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölcük ilçesindeki Şirinköy kalıcı konutlarında bir evde meydana gelen olayda, sağır ve dilsiz kadın, eve giren hırsız tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.
İddialara göre, Gölcük’te bir otomobil fabrikasında işçi olarak çalışan sağır ve dilsiz olan Selçuk Çetindağ, gece mesaisinden eve geldiğinde kendisi gibi sağır ve dilsiz olan eşi Hacer Çetindağ’ı kanlar içinde görünce komşularından yardım istedi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Hacer Çetindağ’ın boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Polis tarafından evde detaylı incelemelerde bulunuldu. Polis ekiplerince yapılan kontrollerde, Hacer Çetindağ’ın kolundaki bileziklerin çalındığı belirlendi, cinayetin hırsızlar tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruldu. Hacer Çetindağ’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evli ve iki çocuk annesi Hacer Çetindağ’ın katillerinin yakalanması için polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.