Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gölbaşı ilçesinde iki ayrı kavga: 15 yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı kavgada 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilk kavga, Gölbaşı ilçesi Yukarı Çöplü köyünde Mutlu ve Alpay aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen iki ayrı kavgada 15 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilk kavga, Gölbaşı ilçesi Yukarı Çöplü köyünde Mutlu ve Alpay aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada Zeki Mutlu, Hasan Mutlu, Hasan Alpay ve Ali Alpay aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen jandarma ekiplerinin olay yerinde güvenlik önlemi almasının ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Gölbaşı ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
İkinci kavga ise Balkar Beldesinde mahalle arasında motosikletli gençler ile mahalle sakinleri arasında yaşandı.
İddiaya göre meydana gelen olayda Vakkas Yanlar, Ali Arıpak, Ali Avcı, Mevlüt Avcı, Uğur Şeker, Vural Şeker, Ali Yanlar, Sadettin Yanlar, Atilla Yanlar, Beşir Cicioğlu ve Mehmet T. çeşitli yerlerinden darp edilerek yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumları ağır olan Vakkas Yanlar, Ali Alpay ve Hasan Alpay Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaşanan kavgalar daha sonra hastane önünde devam ederken polis ve asker kavga edenleri hastane önünden uzaklaştırdı.
Olayla ilgili soruşturmalar devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.