Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göğüs hastanesinde korkutan yangın

Yedikule Göğüs Hastalıları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde elektrik panosunda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dumanların kapladığı hastanede serviste yatan hastalar bir süreliğine tahliye...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yedikule Göğüs Hastalıları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde elektrik panosunda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Dumanların kapladığı hastanede serviste yatan hastalar bir süreliğine tahliye edildi.
İstanbul Zeytinburnu Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin bodrum katındaki elektrik panosunda yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden elektrik panosunda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kabloların tutuşması ile hastanenin içine de duman doldu. Acil servis girişi bir süreliğine girişlere kapatılırken, bölümdeki hastalar da dışarı çıkarıldı. Dumanların kapladığı hastanede servislerde yatan hastalara ise önce personel tarafından maske takıldı ardından bir süreliğine tahliye edildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, hastanenin içine dolan dumanı tahliye etti. Yangının büyümeden söndürülmesi ile herkes rahat bir nefes alırken, hastane elektriği bir süreliğine kesildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.