Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göçmen Kaçakçılarının Kullandığı Depoya Baskın

Aydın’ın Söke ilçesinde jandarmanın baskın yaptığı bir depoda göçmen kaçakçılığında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Söke ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nde insan tacirleri tarafından kullanılan...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Göçmen Kaçakçılarının Kullandığı Depoya Baskın
Aydın’ın Söke ilçesinde jandarmanın baskın yaptığı bir depoda göçmen kaçakçılığında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Söke ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nde insan tacirleri tarafından kullanılan bir depoda göçmen kaçakçılığında kullanılan çeşitli malzemelerin bulunduğu ihbarını alan Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, söz konusu depoya gece saatlerinde baskın düzenlendi. Depoda yapılan aramada çalıntı olduğu ve göçmen kaçakçılığı olaylarında kullanıldığı değerlendirilen 12 adet tekne motoru, 5 adet Zodyak şişme lastik bot, bot şişirmede kullanılan pompa ve tekne motoru yakıt deposu ele geçirildi.
Göçmen kaçakçılığında kullanılan malzemelere jandarma tarafından el konuldu. Baskın yapılan depoyu kullanan şahısların tespit edilerek yakalanması için çalışma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.