Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gitar Çantası İçerisinde Bomba Ele Geçirildi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, PKK’lıların güvenlik güçlerini tuzağa düşürmek için gitar çantası içerisine tuzaklandığı el yapımı bomba ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Yüksekova’da hendeklerin kapatılması, barikatların...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, PKK’lıların güvenlik güçlerini tuzağa düşürmek için gitar çantası içerisine tuzaklandığı el yapımı bomba ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Yüksekova’da hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 13 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan ’Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu’ devam ediyor. Operasyonlar kapsamında teröristlerden temizlenen bölgeler, güvenlik güçleri tarafından titizlikle aranıp inceleniyor. Bu gün bir evde yapılan incelemede PKK’lılar tarafından gitar çantası içerisinde tuzaklanmış el yapımı patlayıcı ele geçirildi. Operasyona katılan rütbeli personel ise bu tür çanta ve benzeri malzemeleri gördüklerinde kesinlikle dokunmamaları, direk uzman ekiplere haber verilmesi yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.