Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun’da Yangın

Giresun’un Tirebolu ilçesinde bağlı Yağlıkuyumcu köyünde Recep Duman’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında evde bulunan 3 çocuk son anda kurtarıldı.Edinilen bilgilere göre, Yağlıkuyumcu köyünde Recep...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’un Tirebolu ilçesinde bağlı Yağlıkuyumcu köyünde Recep Duman’a ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında evde bulunan 3 çocuk son anda kurtarıldı.
Edinilen bilgilere göre, Yağlıkuyumcu köyünde Recep Duman eşi Aslı Duman ile kedilerine ait bahçeye çalışmaya gitti. Bu sırada evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında evde Recep ve Aslı Duman çiftinin 3 çocuğu da bulunuyordu. Komşuları evden çıkan dumanı fark edince evde bulunan Ramazan (5), Zeynep (8) ve Kerem Duman (9)’ı güçlükle evden çıkartmayı başardı. Olay yerine gelen ambulansla Tirebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ramazan ve Zeynep Duman Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, ağır yaralanan Kerem Duman ise ambulans helikopterle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.