Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresun’da helikopter kazasında 2’i askeri personel, 4’ü askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 6 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun’a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde 2’si asker, 4’ü askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 6 kişi hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun’a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde 2’si asker, 4’ü askeri personel eş ve çocukları olmak üzere 6 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.
Yaralıların tedavi gördüğü hastanelerden Yağlıdere Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, hastane çıkışında açıklama yapmaktan kaçınırken, yaralıları ziyaret sonrasında hastaneden ayrıldı.
Helikopterde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, eşi Nuran Doğru ve küçük kızı Berrin Doğru; Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan, eşi Didem, oğlu Erdal ve kızı Işıl Bayhan; İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin; Ast Personel Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara ve eşi Semra Kara; Pilot yüzbaşı Hilmi Özer, Pilot üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek’in bulunduğu kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.