Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girdikleri mağazadan elbise çalarken yakalandılar

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir alış veriş merkezinde bulunan 3 ayrı giyim mağazasına giren iki kadın hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, alış veriş merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir alış veriş merkezinde bulunan 3 ayrı giyim mağazasına giren iki kadın hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, alış veriş merkezi görevlileri Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine 3 ayrı mağazaya giren iki kadının elbiselerin üzerinde bulunan alarmları makas ile keserek çaldıkları ihbarında bulundu. Olay yerine giden polis ekipleri güvenlik kamerasından yapmış olduğu çalışmada kadınların eşkalini belirledi. Yakalanmaları için başlatılan çalışmada kadınlar aynı alış veriş merkezi içerisinde bir başka mağazada yakalandı. İsimleri A.U (21) H.N.A (17) olan şahıslar mağazalardan aldıkları malzemeler ile gözaltına alındı. Taksim Polis Merkezine getirilen kadınlar buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
A.U, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderilirken H.N.A, ise yaşının küçük olması nedeni ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.