Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girdikleri iş yerinde yemek yedikten sonra hırsızlık yaptılar

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir iş yerine giren hırsızlar, yemek yapıp yedikten sonra bir miktar para ve kıyafet çalarak kayıplara karıştı.Alınan bilgilere göre olay, dün akşam saatlerinde Güngör Caddesi üzerinde bulunan İkram Bozkurt’a...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girdikleri iş yerinde yemek yedikten sonra hırsızlık yaptılar
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir iş yerine giren hırsızlar, yemek yapıp yedikten sonra bir miktar para ve kıyafet çalarak kayıplara karıştı.
Alınan bilgilere göre olay, dün akşam saatlerinde Güngör Caddesi üzerinde bulunan İkram Bozkurt’a ait iş yerinde meydana geldi. Belediye temizlik personellerinin kaldığı yerden içeriye giren hırsızlar, burada piknik tüpü üzerinde markana yaparak yedi. Ardından iş yerinde bulunan çelik para kasasını levye ile açan hırsızlar, kasadan bir miktar para ve bazı kıyafetler alarak kayıplara karıştı.
Hırsızlık olayının şokunda olan iş yeri sahibi İkram Bozkurt, "Akşam yan tarafa girmişler. Burada yemek yapmışlar, yemek yedikten sonra benim dükkanıma girmişler. Yüksekova’da akşamları sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen ve güvenliğin olmasına rağmen nasıl bu hırsızlık yapılabiliyor?" dedi.
İş yerinden bir miktar para ve kıyafet çalındığını söyleyen Bozkurt, "Sabah geldiğimizde mağazanın içi dağınıktı. Hırsızlar içerideki güvenlik kameralarının yönlerini ters çevirmiş. Hırsızların profesyonel oldukları görünüyor" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.